Produk 4Life Transfer Factor Dapat Membantu Menjaga Kesihatan Anda Secara Menyeluruh Terutama Dalam Penjagaan Sistem Imun

4Life Transfer Factor terbukti secara klinikal dapat membantu mengawal aktiviti sistem imun kesihatan kita tanpa ada kesan sampingan yang dilaporkan walau diambil dalam kuantiti yang ‘lebih’.

4Life Tranfer Factor adalah produk utama 4Life yang dikeluarkan secara khusus.

Bukan hanya dikeluarkan secara khusus, Transfer Factor menjadi bahan kandungan utama dan penting dalam kebanyakan produk keluaran 4Life yang lainnya.

Fungsi utama 4Life Transfer Factor adalah mendidik sistem imun untuk kenal ‘DNA’ musuh kepada kesihatan kita, kemudian membantu sistem imun menentang musuh sekaligus mengingati siapa musuh supaya sistem imun dapat mengambil tindakan cepat pada masa akan datang.

Setelah itu Transfer Factor memastikan sistem imun berada dalam situasi stabil dan tenang. Sentiasa bersedia untuk menghadapi musuh yang mungkin akan datang.

4life malaysia transfer factor terbaik

Formula Tri-Factor 4Life ialah gabungan UltraFactor XF (molekul TF yang diperoleh daripada Kolostrum Lembu), OvoFactor (molekul TF yang diperoleh daripada Kuning Telur Ayam), dan ekstrak NanoFactor (molekul yang lebih kecil daripada TF yang terutamanya menggalakkan keseimbangan imun).

===

Manfaat lain 4Life Transfer Factor kepada kesihatan:

# Menyediakan sokongan kepada fungsi sistem imun.

# Membantu mengawal sistem imun yang terlalu aktif.

# Membantu meningkatkan sistem imun yang terlalu rendah

# Produk awal digunakan bagi mereka yang tidak pasti produk apa yang diperlukan untuk kesihatan mereka.

===

Apa selainnya yang patut anda tahu tentang 4Life Transfer Factor:

# Produk 4Life Transfer Factor berdaftar dengan Kementerian Kesihatan dan disahkan halal.

# 4Life Transfer Factor dikeluarkan dan dikilangkan sendiri oleh 4Life melalui kilang mereka yang serba moden dengan segala kemudahan terkini. Terletak di Utah, Amerika Syarikat.

# Walaupun penyelidikan, pengeluaran dan pengilangan 4Life Transfer Factor dilakukan sendiri oleh syarikat 4Life tetapi ia disokong dengan beribu-ribu kajian klinikal oleh pihak ketiga di seluruh dunia.

# Produk 4Life Transfer Factor dipatenkan untuk kualiti dan keberkesanan. Tiada produk seumpamanya yang boleh didapati kecuali melalui agen affiliate bebas 4Life.

# 4Life Transfer Factor dimasukkan dalam Physicians’ Desk Reference (PDR) For Nonprescription Drugs and Dietary Supplements sejak 2003 hingga sekarang. Panduan tambahan yang standard untuk pakar perubatan yang terdapat di klinik, hospital dan farmasi di seluruh Amerika Syarikat.

# Kerajaan Russia telah menyarankan kepada hospital dan klinik seluruh Russia untuk menggunakan 4Life Transfer Factor. Pengumuman bersejarah ini adalah hasil daripada sepuluh percubaan saintifik yang berasingan dan dua kajian eksperimen menguji manfaat produk 4Life Transfer Factor.

# GHP – Global Health and Pharma menganugerahkan 4Life Transfer Factor sebagai Penyedia Kesihatan dan Kecergasan Terbaik di Amerika Syarikat (2017)

# Pada 2019, Majalah LuxLife menganugerahkan 4Life Transfer Factor sebagai  Suplemen Sistem Imun Terbaik.

SATU BOTOL 4LIFE TRANSFER FACTOR MENGANDUNGI 60 KAPSUL

Transfer Factor adalah eksklusif milik 4Life dan tiada tempat untuk mendapatkannya kecuali secara esklusif dari pengedar affiliate bebas 4Life.

Dapatkan satu 4Life Transfer Factor untuk membantu menambah baik tahap kesihatan anda.

[+] SAYA INGIN MILIKI 4LIFE TRANSFER FACTOR UNTUK PENJAGAAN KESIHATAN SAYA SECARA MENYELURUH

One thought on “Produk 4Life Transfer Factor Dapat Membantu Menjaga Kesihatan Anda Secara Menyeluruh Terutama Dalam Penjagaan Sistem Imun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *